Workshops

In mijn atelier in Heemskerk geef ik de volgende workshops.
Ik werk in kleine groepjes om iedereen voldoende aandacht en begeleiding te geven die nodig is.

Als je geïnteresseerd bent om 1 van deze workshops te volgen,
neem dan even via de mail (info@koktales.com) contact met mij op.

Acrylic Pouring

U leert in een workshop van 3 uur twee verschillende pouring technieken. Op twee doeken van 20 bij 20 cm gaat u acrylverf mengen met verschillende vloeistoffen en deze gieten op het doek. Dit geeft een magisch effect. U leert twee verschillende manieren van gieten in deze workshop. Ook krijgt u informatie hoe u het acrylgieten thuis zo goedkoop mogelijk kan doen. Deze workshop kost 35,- p.p inclusief alle materialen en thee/koffie met iets lekkers.

Werken met Power tex

In een workshop 3 uur leert u omgaan met de magische wereld van Powertex i.c.m. sjablonen, inkt en acrylverf. Deze workshop kost 35,-p.p inclusief alle materialen en thee/koffie met iets lekkers en duurt 3 uur.

Dikke dames schilderen (of vrolijke dieren/kleurige huisjes enz.)

Deze schilderijen zijn zo vrolijk en niet moeilijk om te schilderen. Ook al heb je helemaal geen schilderervaring in deze workshop van drie uur ga je altijd met een mooi schilderij naar huis. Deze workshop kost 25,-p.p inclusief alle materialen en thee/koffie met iets lekkers. Deze workshop duurt 3 uur.

Workshop wijn etiket maken/High wine

Onder het genot van een hapje en drankje ga jij een schilderij maken, die gaat dienen als het voorbeeld voor jouw etiket. Tussen de bedrijven door krijg je zelfgemaakte hapjes en verschillende wijnen aangeboden. Als jouw schilderij af is, verzin je de tekst wat jij op jouw etiket wilt hebben en kijkt welk lettertype jij wilt. Wij maken dan hiervan een etiket op een fles wijn naar keuze! Wil jij meer flessen, dat kan atijd! Deze workshop duurt max 4 uur kost 55,-p.p inclusief alle materialen, de hapjes en de drankjes en een fles wijn met eigen etiket naar keuze!

Bloemschikken

Pompoen, Kerst, Paas en Moederdagworkshops worden ieder jaar gegeven bij Bistro Ja in Castricum. Elke keer maak ik hiervoor een ander ontwerp en zorg voor voldoende en verse bloemen en materialen. De kosten liggen gemiddeld tussen de 25,- en 35,- p.p inclusief alle materialen. Koffie en thee is voor eigen rekening, ik neem wel altijd wat lekkers mee.De duur van de workshop ligt meestal rond de twee uur. Als jij hiervoor interesse hebt, stuur mij een mailtje en je komt op de verzendlijst en krijgt tijdig van mij bericht wanneer de volgende workshop is.

Encaustic Art

Schilderen met wax. Je gaat met wax en een speciale strijkbout mooie en bijzondere creaties maken. In deze wax kan jij ook weer met een pennetje werken of combineren met andere materialen, zoals stempels etc. Deze workshop kan momenteel alleen voor max 7 personen gegeven worden ivm de hoeveelheid strijkijzers. Inclusief het gebruik van speciaal wax papier, wax en koffie en thee met wat lekkers kost deze workshop 25,- en duurt max 2 uur.

Mixed Media

Met allerlei materialen ga jij werken in een schilderij van 30 bij 40. We gebruiken hierbij verf, collage techniek, sjablonen, stempels etc. Deze workshop kost 25,-p.p en duurt 3 uur inclusief alle materialen en koffie en thee.

Engelenworkshop

Samen met Christine Dekker, van soul connection, geef ik deze workshop. Jij gaat de engel van jouw keuze schilderen en Christine kijkt samen met jou wat wil deze engel jou zeggen. Deze workshop duurt 4 uur, inclusief alle materialen en koffie en thee met iets lekkers en kost 40,- p.p.

Zeezicht schilderen

Altijd al jaloers geweest op die mooie zeezichten met prachtige wolken of juist een waar de zomer vanaf spat. In deze workshop die 3 uur duurt, deel ik mijn geheimen over het schilderen van een zeezicht met jou. Deze workshop is inclusief alle materialen en kost 25,- p.p.

Jouw onderwerp schilderen

Wil jij een onderwerp schilderen maar weet je niet hoe je moet beginnen. Ik maak het onderwerp van jouw keuze net zo groot als jouw canvas. Hierna kunnen we gaan starten. In delen leer ik jou het onderwerp te schilderen. Deze workshop duurt 4 uur en kost 35,-.

Schrijfworkshop

Wel eens gehoord van ‘show don’t tell’? Of ben jij geïnteresseerd in schrijven? Ik organiseer regelmatig workshops schrijven waarbij ik verschillende aspecten van het schrijfproces behandel. Hoe zet ik een goed personage neer, hoe kan ik mij inleven in een personage. Maar ook hoe zet ik zo goed mogelijk mijn eigen verhaal neer. Kijk hieronder voor de data. Daarnaast geef ik ook een schrijfcursus die in september weer start.