Workshops

In mijn atelier in Heemskerk geef ik de volgende workshops.
Ik werk in kleine groepjes om iedereen voldoende aandacht en begeleiding te geven die nodig is.

Als je geïnteresseerd bent om 1 van deze workshops te volgen, kijk in de agenda voor de beschikbare data of, als je met 2, 3 of 4 personen bent, neem dan even via de mail (info@koktales.com) contact met mij op, om een aparte afspraak te maken.

Kinderfeestjes

Bij Koktales weten we hoe we een kinderfeestje moeten vieren! Er is voldoende keuze: een gek beest schilderen, een gek beest maken van stof, toveren met verf en allerlei andere niet giftige stoffen, met verf een ketting maken, een mooie engel maken op een schilderij (maar met allerlei spullen, papier, stof etc.), of cupcakes maken en versieren en natuurlijk ook opeten! Of misschien wel heel iets anders... Klik op de Kinderfeestjes link bovenaan voor meer informatie.

Kerstworkshop 2021

Paas-/Herfst-/ Kerststuk maken

Zowel in het voorjaar als najaar geef ik workshops om een mooi paas-, herfst- of kerststuk te maken. In mijn eigen atelier, inclusief alle materialen en wat lekkers bij de thee/koffie.
Kijk in de agenda voor de data, prijzen, het voorbeeld en om te reserveren.

Vogeltaarten maken

U kunt in mijn atelier vogeltaartjes maken die een waar feest zijn voor de vogeltjes. U maakt of een grote taart met versiering of een plank vol met verschillende kleine taartjes met versiering. De versiering zijn allemaal natuurlijke producten. U kunt deze taart buiten zetten, maar ook binnen als decoratie. De workshop is te boeken vanaf 4 personen. Oktober t/m februari. En kost 25,- per persoon. Inclusief alle materialen en koffie en thee. Of u kunt een kop en schotel/beker vullen met vogelzaad, vet en versiering. Is ook leuk om cadeau te geven. Bij deze workshop krijgt u kop en schotel en beker om te vullen. Inclusief alle verdere materialen kost deze workshop 25,-. Op deze taart kunt u ook nog een verdieping extra maken. Deze workshop kost dan 35,-

Acrylic Pouring

U leert in een workshop van 3 uur twee verschillende pouring technieken. Op twee doeken van 20 bij 20 cm gaat u acrylverf mengen met verschillende vloeistoffen en deze gieten op het doek. Dit geeft een magisch effect. U leert twee verschillende manieren van gieten in deze workshop. Ook krijgt u informatie hoe u het acrylgieten thuis zo goedkoop mogelijk kan doen. Deze workshop kost €45,- p.p inclusief alle materialen en thee/koffie met iets lekkers.

ketting maken van glas

Met de hotpot kan je op een gemakkelijke manier een ketting maken van glas. De kosten zijn € 50,- p.p inclusief alle materialen. Koffie en thee en wat lekker zijn inbegrepen. De duur van de workshop ligt rond de twee uur.

DIKKE DAMES SCHILDEREN (OF VROLIJKE DIEREN/KLEURIGE HUISJES ENZ.)

Deze schilderijen zijn zo vrolijk en niet moeilijk om te schilderen. Ook al heb je helemaal geen schilderervaring in deze workshop van drie uur ga je altijd met een mooi schilderij naar huis. Deze workshop kost €35,-p.p inclusief alle materialen en thee/koffie met iets lekkers. Deze workshop duurt 3 uur.

Popart

In deze inspirerende workshop leer je een portret te schilderen in de pop art style. Door het aangeven van lichte en donkere kleuren maak je op een verrassende manier een mooi en gelijkend portret. Op een doek van 30 bij 40 cm maak jij dit portret. Dit kan aan de hand van een foto zijn van een bekende zijn of van een foto van een dier/mens naar keuze uit mijn voorbeelden. Als jij zelf een foto hebt die jij wilt maken in pop art style wil ik deze een week voor de workshop aangeleverd krijgen en maak ik deze voor jou op de juiste grootte van 30 bij 40 cm. In deze workshop (van 3 uur) zijn alle materialen inbegrepen en natuurlijk koffie/thee met iets lekkers. De kosten van deze workshop zijn € 45,- p.p

Popart met groep

In deze workshop maken jullie samen 1 groot popart schilderij. De inhoud van deze workshop is gelijk aan die van de gewone popart workshop, alleen het resultaat is een gezamenlijk groot popart schilderij.

stenen schilderen

In deze workshop leer je hoe rustgevend het is om op mooie keien (of evt.andere voorwerpen) een mooi patroon te maken. Je mag kiezen uit verschillende patronen die ik heb liggen of zelf een patroon meenemen. Deze beschilderde keien lak ik voor jou af met 2 lagen lak (mat-zijdeglans of glans naar keuze) zodat jij deze keien ook in de tuin kan leggen. Eventueel is er ook glow in the dark verf aanwezig zodat de stenen ook licht kunnen geven in het donker. Deze workshop van 3 uur kost €40,- inclusief alle materialen. En natuurlijk ook koffie/thee met iets lekkers.

Workshop wijn etiket maken/High wine

Onder het genot van een hapje en drankje ga jij een schilderij maken, die gaat dienen als het voorbeeld voor jouw etiket. Tussen de bedrijven door krijg je zelfgemaakte hapjes en verschillende wijnen aangeboden. Als jouw schilderij af is, verzin je de tekst wat jij op jouw etiket wilt hebben en kijkt welk lettertype jij wilt. Wij maken dan hiervan een etiket op een fles wijn naar keuze! Wil jij meer flessen, dat kan atijd! Deze workshop duurt max 4 uur kost €55,-p.p inclusief alle materialen, de hapjes en de drankjes en een fles wijn met eigen etiket naar keuze!

Werken met Power tex

In een workshop 3 uur leert u omgaan met de magische wereld van Powertex i.c.m. sjablonen, inkt en acrylverf. Deze workshop kost €45,-p.p inclusief alle materialen en thee/koffie met iets lekkers en duurt 3 uur.

Encaustic Art

Schilderen met wax. Je gaat met wax en een speciale strijkbout mooie en bijzondere creaties maken. In deze wax kan jij ook weer met een pennetje werken of combineren met andere materialen, zoals stempels etc. Deze workshop kan momenteel alleen voor max 7 personen gegeven worden ivm de hoeveelheid strijkijzers. Inclusief het gebruik van speciaal wax papier, wax en koffie en thee met wat lekkers kost deze workshop €35,- en duurt max 2 uur.

Mixed Media

Met allerlei materialen ga jij werken in een schilderij van 30 bij 40. We gebruiken hierbij verf, collage techniek, sjablonen, stempels etc. Deze workshop kost €35,-p.p en duurt 3 uur inclusief alle materialen en koffie en thee.

Engelenworkshop

Samen met Christine Dekker, van soul connection, geef ik deze workshop. Jij gaat de engel van jouw keuze schilderen en Christine kijkt samen met jou wat wil deze engel jou zeggen. Deze workshop duurt 4 uur, inclusief alle materialen en koffie en thee met iets lekkers en kost €50,- p.p.

Zeezicht schilderen

Altijd al jaloers geweest op die mooie zeezichten met prachtige wolken of juist een waar de zomer vanaf spat. In deze workshop die 3 uur duurt, deel ik mijn geheimen over het schilderen van een zeezicht met jou. Deze workshop is inclusief alle materialen en kost €35,- p.p.

Jouw onderwerp schilderen

Wil jij een onderwerp schilderen maar weet je niet hoe je moet beginnen. Ik maak het onderwerp van jouw keuze net zo groot als jouw canvas. Hierna kunnen we gaan starten. In delen leer ik jou het onderwerp te schilderen. Deze workshop duurt 3 uur en kost €35,-.

sieraden maken met epoxy

Met epoxy kan je ontzettend leuke en verrassende sieraden maken of bv een beker. Je kan hierbij allerlei spullen toevoegen zoals glitters etc. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en kost € 45,-.

Mocht je een workshop qua tijd willen verlengen, dan is dat mogelijk voor € 5,00 per half uur per persoon.