Beniplant Illustraties

Houtkunstwerk of snijplank

Wil je jouw unieke kunstwerk nu ook neerzetten thuis? Laat het laseren op hout!

De illustraties kunnen ook worden gelaserd op hout door Woodwork Wesseling, een ervaren lokale ondernemer met hoge kwaliteit producten die jaren meegaan. Voor dit soort werk is er een niet-ingekleurde illustratie nodig, om zo een scherpe afdruk neer te kunnen zetten. Naast de afbeelding zelf is het ook mogelijk om er tekst bij te laten zetten. 

Hierbij kan je kiezen uit vier verschillende groottes en of je de voor- of achterkant bedrukt wilt hebben (belangrijk voor bijvoorbeeld de saprand). Alle opties zijn geolied als bescherming. Aangezien het handwerk is, kan de dikte lichtelijk afwijken. De kosten gegeven zijn inclusief het basistarief zoals vermeldt hier. Oftewel, dit is het totaal bedrag:

 • 20 x 30 x 1,8 cm. Populairste optie! €50,00
 • 20 x 35 x 1,8 cm. Perfect als borrelplank. €55,00
 • 25 x 35 x 3,5 cm. De grootste en dikste optie. €70,00
 • Extra opties:
  Standaard om jouw kunstwerk neer te zetten +€5,00
  Bruin leren handvat +€5,00
  Handvaten gefreesd +€5,00
  Saprand voor steak +€10,00

Deze prijzen zijn excl. verzenkosten. Als je het lastig vindt om te kiezen, help ik je graag persoonlijk om jouw perfecte portret een realiteit te maken. Dit kan via de mail of telefoon, wat jij fijner vindt. 

Tijdelijk aanbieding! Voor elke tweede illustratie krijg je nu 20% korting!

Contact

Geïnteresseerd in een uniek cadeau, persoonlijk kunstwerk of heb je een vraag? Mail mij en ik reageer zo snel mogelijk: naniquekok@gmail.com 

Ook ben ik te vinden op Instagram en LinkedIn

Ik kijk er naar uit om van je te horen.