Beniplant Illustraties

Illustraties

Welkom bij BeniPlant illustraties, de perfecte plek voor gepersonaliseerde cadeaus, speciale illustraties en concept creatie! 

Mijn naam is Nanique Kok en ik ben de dochter van kunstenares Anita Kok. Die passie voor kunst en creatieve creatie heeft zeker niet een generatie overgeslagen. Hoewel Anita’s specialisatie traditionele kunst is, specialiseer ik mij in de digitale kunst; printbaar, uniform en makkelijk toe te passen. Bij Kok-tales zit je dus voor al jouw kunst op het goede adress. Je kan mijn werk terugzien op bijvoorbeeld de Pelikaanhof in Leiden, de Ezel Pas van gemeente Heemskerk en de kerstverlichting in het centrum van Heemskerk. 

Na ervaring op te hebben gedaan bij verscheidenen organisaties, zijn mijn illustraties nu ook verkrijgbaar voor jou! Ik bied unieke illustraties aan die perfect op maat zijn gemaakt voor jouw wensen en benodigdheden. Portretten op basis van foto’s of jezelf verwerken als jouw favoriete fantasie of anime karakter bijvoorbeeld. Denk ook aan custom merch van je favoriete shows voor je kinderen of jezelf. Maar ook voor illustraties uit het bedrijfsleven zit je op het goede adress. Mascottes en gepersonaliseerde iconen kunnen helpen met het makkelijk overbrengen van jouw ideeën aan klanten en collega’s. Daarnaast is het een bewezen manier om brand-enthousiasme en PR te verhogen. Probeer het en zie de resultaten zelf!

De illustraties kunnen worden gelaserd op hout door Woodwork Wesseling, een ervaren lokale ondernemer met hoge kwaliteit producten die jaren meegaan. Dit kan als houtkunstwerk, snijplank, ketting en sleutelhanger. Daarnaast is mijn werk ook verkrijgbaar als hoge kwaliteit papierdruk in lijst, als boekenlegger en op een canvas tas. Ze zijn ook nog extern te drukken op mokken en shirts. Prijzen van alle services zijn te zien bij producten en services.

Vanwaar de naam?

Mijn tekeningen en illustraties zijn veelal geïnspireerd door Japanse moderne kunst. De tijd die ik daar heb gewoond heeft mij als persoon erg beïnvloed. De Japanse taal heeft 3 alfabetten, waarvan één bestaat uit Chinese tekens.  Mijn gastmoeder destijds heeft mijn naam fonetisch opgeschreven als 菜仁紅 (naniku), wat vertaald naar “plant die zachtaardig en rood is”, of in het Engels “red benevelont plant”. Hieruit kwam Beni Plant. Daarnaast is het een woordspelling van “ben’nie plant” want al mijn illustraties zijn met een menselijke hand gemaakt. Indien je Japanse tekst op jouw illustraties wilt hebben staan, zoals een naam, kan dit ook!

Contact

Geïnteresseerd in een uniek cadeau, persoonlijk kunstwerk of heb je een vraag? Mail mij en ik reageer zo snel mogelijk: naniquekok@gmail.com 

Ook ben ik te vinden op Instagram en LinkedIn

Ik kijk er naar uit om van je te horen.