Beniplant Illustraties

Sleutelhanger of Ketting van hout

Wil je jouw unieke kunstwerk altijd kunnen meedragen? Laat het laseren op hout!

De illustraties worden gelaserd op hout door Woodwork Wesseling, een ervaren lokale ondernemer met hoge kwaliteit producten die jaren meegaan. Voor dit soort werk is er een illustratie nodig die niet gedetailleerd is, gezien hoe klein het oppervlakte wordt. Het zal ook niet ingekleurde illustratie zijn, om zo een scherpe afdruk neer te kunnen zetten. Naast de afbeelding zelf is het ook mogelijk om er tekst bij te laten zetten aan de achterkant. 

  • Sleutelhanger: 3,5 cm diameter, €12,50
  • Halsketting: 3,5 cm diameter, €33,50
  • Extra opties:
    Bedrukking achterzijde tekst: +€2,50

Alle opties zijn van beukenhout. De kosten gegeven zijn inclusief de kosten voor de tekening. Deze zijn minder dan het basistarief gezien de tekening minder gedetailleerd kan zijn door de grootte van de sleutelhanger. Oftewel, dit is het totaal bedrag.

Deze prijzen zijn wel excl. verzenkosten. Als je het lastig vindt om te kiezen, help ik je graag persoonlijk om jouw perfecte portret een realiteit te maken. Dit kan via de mail of telefoon, wat jij fijner vindt.  

Tijdelijk aanbieding! Voor elke tweede illustratie krijg je nu 20% korting!

Contact

Geïnteresseerd in een uniek cadeau, persoonlijk kunstwerk of heb je een vraag? Mail mij en ik reageer zo snel mogelijk: naniquekok@gmail.com 

Ook ben ik te vinden op Instagram en LinkedIn

Ik kijk er naar uit om van je te horen.