Beniplant Illustraties

Jezelf als Fantasy/Anime Karakter

Op basis van een foto maak ik een portret van jou, je kind, vriend of familielid als een karakter naar jouw keuze! Altijd al een krachtige ridder willen zijn? Of misschien een meermin? Misschien had je jezelf wel willen zien als lid van de Hokage van Naruto. Nu kan die droom uitkomen! Van welk universum je ook deel wilt uitmaken, ik zorg ervoor dat er een prachtig eindresultaat komt. 

Voor dit soort werk heb ik een foto van het persoon nodig en een inspiratie foto van het karakter/wezen waarin het persoon veranderd gaat worden. Dan zullen we samen overleggen welke pose, kleuring en decoratie het werk zal hebben. Zo komt er altijd een persoonlijk en uniek resultaat!

Je kan ervoor kiezen dit portret zwart-wit te laten, maar indien je een kleurtje aangebracht wilt hebben zijn er drie verschillende opties:

  • flat-colour. Dit is een type kleuring zonder schaduw en platte kleuren, zonder diepte. Dit soort kleuring geeft de afbeeldingen een schattige en comic-achtige uitstraling. 
  • flat-colour met schaduw. Dit type kleuring houdt dezelfde schattige uitstraling, maar voegt hier diepte aan toe. Voor anime-illustraties is dit de beste optie.
  • digitale schildering. Geeft het idee alsof iemand met een kwast de schaduwen en kleurverschillen heeft aangebracht. Deze optie geeft het werk een dynamische uitstraling en een mooie natuurlijk touch aan het portret. Voor fantasy-illustraties is dit de beste optie. 

Als je het lastig vindt om te kiezen, help ik je graag persoonlijk om jouw perfecte portret een realiteit te maken. Dit kan via de mail of telefoon, wat jij fijner vindt. Mijn tarieven zijn als volgt:

Basistarief: €40,00 voor een portret met hoofd en schouders, voor het volledige lichaam is het  €60,00. Voor een ingewikkeld ontwerp (bijv. decoratieve elementen, een lastige achtergrond en ingewikkelde poses) is het €15,00-€30,00 extra. 

Kleuring: flat-colour zit bij het basis tarief inbegrepen.

  • Flat-colour met schaduw: €15,00
  • Digitale schildering: €25,00

Tijdelijk aanbieding! Voor elke tweede illustratie krijg je nu 20% korting!

De illustraties kunnen ook worden gelaserd op hout door Woodwork Wesseling, een ervaren lokale ondernemer met hoge kwaliteit producten die jaren meegaan. Dit kan als houtkunstwerk, snijplank, ketting en sleutelhanger. Voor deze optie moet de illustratie zonder kleur worden gemaakt, zodat het portret het duidelijkst mogelijk kan worden gedrukt.
Daarnaast is het ook verkrijgbaar als hoge kwaliteit papierdruk in lijst, als boekenlegger en op een canvas tas. Ze zijn ook nog extern te drukken op mokken en shirts. Prijzen van alle services zijn te zien onder hun respectievelijke kopje bij producten en services pagina. 

Contact

Geïnteresseerd in een uniek cadeau, persoonlijk kunstwerk of heb je een vraag? Mail mij en ik reageer zo snel mogelijk: naniquekok@gmail.com 

Ook ben ik te vinden op Instagram en LinkedIn

Ik kijk er naar uit om van je te horen.