Workshops

In mijn atelier in Heemskerk geef ik de volgende workshops.
Ik werk in kleine groepjes om iedereen voldoende aandacht en begeleiding te geven die nodig is. Alle workshops komen met een kopje koffie of thee met wat lekkers. 

Als je geïnteresseerd bent om 1 van deze workshops te volgen, kijk in de agenda voor de beschikbare data of, als je met 2, 3 of 4 personen bent, neem dan even via de mail (info@koktales.com) contact met mij op, om een aparte afspraak te maken. Voordat u een afspraak boekt, lees alstublieft eerst goed de algemene voorwaarden door. 

Mocht je een workshop qua tijd willen verlengen, dan is dat mogelijk voor € 5,00 per half uur per persoon.

Populair!

Kinderfeestjes

Bij Koktales weten we hoe we een kinderfeestje moeten vieren! Er is voldoende keuze: een gek beest schilderen, een gek beest maken van stof, toveren met verf en allerlei andere niet giftige stoffen, met verf een ketting maken, een mooie engel maken op een schilderij (maar met allerlei spullen, papier, stof etc.), of cupcakes maken en versieren en natuurlijk ook opeten! Of misschien wel heel iets anders... Klik op de Kinderfeestjes link bovenaan voor meer informatie.

herfststuk bloemstuk groenstuk kerst paas maken zelf workshop

Paas-/Herfst-/ Kerststuk maken

Zowel in het voorjaar als najaar geef ik workshops om een mooi paas-, herfst- of kerststuk te maken. In mijn eigen atelier, inclusief alle materialen en wat lekkers bij de thee/koffie.
Kijk in de agenda voor de data, prijzen, het voorbeeld en om te reserveren.

Encaustic Art

Schilderen met wax. Je gaat met wax en een speciale strijkbout mooie en bijzondere creaties maken. In deze wax kan jij ook weer met een pennetje werken of combineren met andere materialen, zoals stempels etc. Deze workshop kan momenteel alleen voor max 7 personen gegeven worden ivm de hoeveelheid strijkijzers. Inclusief het gebruik van speciaal wax papier, wax en koffie en thee met wat lekkers kost deze workshop €35,- en duurt max 2 uur.

Schilderen en verf

Acrylic Pouring

Je leert in een workshop van 3 uur twee verschillende pouring technieken. Op twee doeken van 20 bij 20 cm gaat u acrylverf mengen met verschillende vloeistoffen en deze gieten op het doek. Dit geeft een magisch effect. U leert twee verschillende manieren van gieten in deze workshop. Ook krijgt je informatie hoe je het acrylgieten thuis zo goedkoop mogelijk kan doen. Deze workshop kost €45,- p.p inclusief alle materialen en thee/koffie met iets lekkers.

Encaustic Art

Schilderen met wax. Je gaat met wax en een speciale strijkbout mooie en bijzondere creaties maken. In deze wax kan jij ook weer met een pennetje werken of combineren met andere materialen, zoals stempels etc. Deze workshop kan momenteel alleen voor max 7 personen gegeven worden ivm de hoeveelheid strijkijzers. Inclusief het gebruik van speciaal wax papier, wax en koffie en thee met wat lekkers kost deze workshop €35,- en duurt max 2 uur.

Zeezicht schilderen

Altijd al jaloers geweest op die mooie zeezichten? Met prachtige wolken of juist een waar de zomer vanaf spat? In deze workshop die 3 uur duurt, deel ik mijn geheimen over het schilderen van een zeezicht met jou. Deze workshop is inclusief alle materialen en kost €35,- p.p.

Herfstdraak

Fantasie Draken Schilderen

Leer deze wonderlijke en fantasierijke wezens schilderen onder illustrator Nanique Kok. Van Aziatische slangdraken en tweepotige wyverns, er zijn oneindig veel variaties mogelijk. Zo komen we samen tot een resultaat die perfect bij jou past. De workshop duurt max. 2 uur en kost €30 p.p.

Popart met groep

In deze workshop maken jullie samen 1 groot popart schilderij. De inhoud van deze workshop is gelijk aan die van de gewone popart workshop, alleen het resultaat is een gezamenlijk groot popart schilderij.

engel jezelf leren kennen spiritueel christine

Engelenworkshop

Samen met Christine Dekker, van soul connection, geef ik deze workshop. Jij gaat de engel van jouw keuze schilderen en Christine kijkt samen met jou wat wil deze engel jou zeggen. Deze workshop duurt 4 uur, inclusief alle materialen en koffie en thee met iets lekkers en kost €50,- p.p.

Jouw onderwerp schilderen

Wil jij een onderwerp schilderen maar weet je niet hoe je moet beginnen. Ik maak het onderwerp van jouw keuze net zo groot als jouw canvas. Hierna kunnen we gaan starten. In delen leer ik jou het onderwerp te schilderen. Deze workshop duurt 3 uur en kost €35,-.

Anime en Manga Tekenen

In deze workshop, gegeven door Japanoloog in opleiding en illustrator Nanique Kok, leer je de geschiedenis van Japanse comics en animatie, wat dit medium speciaal maakt en hoe je in de anime-stijl kan tekenen! Van verschillende proporties tot aan de unieke grote ogen, hier komt alles aan bod. Zo kom je niet alleen thuis met veel nieuwe kennis over Anime en Manga, maar ook een leuk eindresultaat. Deze workshop duurt 3 uur en kost € 35,- p.p

Popart

In deze inspirerende workshop leer je een portret te schilderen in de pop art style. Door het aangeven van lichte en donkere kleuren maak je op een verrassende manier een mooi en gelijkend portret. Dit maak je dan op een doek van 30 bij 40 cm. Dit kan aan de hand van een foto zijn van een bekende zijn of van een foto van een dier/mens naar keuze uit mijn voorbeelden. Deze workshop duurt 3 uur en kost € 45,- p.p

powertex relief schilderij workshop blad dikte

Werken met Power tex

In een workshop 3 uur leert u omgaan met de magische wereld van Powertex i.c.m. sjablonen, inkt en acrylverf. Deze curus duurt 3 uur en kost € 45,- p.p

Mixed Media

Met allerlei materialen ga jij werken in een schilderij van 30 bij 40. We gebruiken hierbij verf, collage techniek, sjablonen, stempels etc. Deze workshop kost €35,-p.p en duurt 3 uur inclusief alle materialen en koffie en thee.

eekhoorn schilderen workshop boomstam

Boom Beestjes Schilderen

Teken de allerleukste en schattigste dieren rechtstreeks uit het bos! Met als ondergrond een boomstam krijg je een ontzettend uniek resultaat waardoor het lijkt alsof jouw beestjes direct uit hun holletjes zijn gekropen. Deze workshop duurt 3 uur en kost € 45,- p.p.

DIKKE DAMES OF VROLIJKE DIEREN

Deze schilderijen zijn zo vrolijk en niet moeilijk om te schilderen. Ook al heb je helemaal geen schilderervaring in deze workshop van drie uur ga je altijd met een mooi schilderij naar huis. Deze workshop duurt 3 uur en kost € 35,- p.p

stenen schilderen stippen rustgevend workshop

stenen schilderen

In deze workshop leer je hoe rustgevend het is om op mooie keien (of evt.andere voorwerpen) een mooi patroon te maken. Je mag kiezen uit verschillende patronen die ik heb liggen of zelf een patroon meenemen. Deze beschilderde keien lak ik voor jou af met 2 lagen lak (mat-zijdeglans of glans naar keuze) zodat jij deze keien ook in de tuin kan leggen. Eventueel is er ook glow in the dark verf aanwezig zodat de stenen ook licht kunnen geven in het donker. Deze workshop van 3 uur kost €40,- inclusief alle materialen. En natuurlijk ook koffie/thee met iets lekkers.

cursus afdruk maken gelli plate

Gelli Plate Afdrukken

Heb jij altijd al je eigen afdrukken willen maken? Dat kan nu! Door gebruik van een Gelli Plate kan je de leukste afdrukken maken met natuurlijke elementen zoals bladeren en bloemen!

Sieraden

pouring acryl unieke kettingen maken

Acryl Pouring Ketting Maken

Het magische effect van acryl pouring op doek kan je ook toepassen in unieke kettingen! Een unieke hanger zoals geen ander. Dit is ook als extra activiteit te mixen met de workshop Acryl Pouren. Meer informatie over kosten en duur van de workshop volgt. 

Groen, Huis en tuin

herfststuk bloemstuk groenstuk kerst paas maken zelf workshop

Paas-/Herfst-/ Kerststuk maken

Zowel in het voorjaar als najaar geef ik workshops om een mooi paas-, herfst- of kerststuk te maken. In mijn eigen atelier, inclusief alle materialen en wat lekkers bij de thee/koffie.
Kijk in de agenda voor de data, prijzen, het voorbeeld en om te reserveren.

Workshop wijn etiket maken/High wine

Onder het genot van een hapje en drankje ga jij een schilderij maken, die gaat dienen als het voorbeeld voor jouw etiket. Tussen de bedrijven door krijg je zelfgemaakte hapjes en verschillende wijnen aangeboden. Als jouw schilderij af is, verzin je de tekst wat jij op jouw etiket wilt hebben en kijkt welk lettertype jij wilt. Wij maken dan hiervan een etiket op een fles wijn naar keuze! Wil jij meer flessen, dat kan altijd! Deze workshop duurt max 4 uur kost €55,-p.p inclusief alle materialen, de hapjes en de drankjes en een fles wijn met eigen etiket naar keuze!