Beniplant Illustraties

Persoonlijk Portret

Op basis van een foto maak ik een portret van één tot vier personen (of huisdieren) in de stijl naar jouw keuze! Bijvoorbeeld meer vloeiende vormen, strakke lijnen, zo realistisch mogelijk,  cartoon-achtig of misschien wel anime. Dit portret kan nog worden versierd met symbolische bloemen, decoratieve krullen en andere liefdevolle elementen. Zo komt er altijd een persoonlijk en uniek resultaat!

Je kan ervoor kiezen dit portret zwart-wit te laten, maar indien je een kleurtje aangebracht wilt hebben zijn er drie verschillende opties:

  • flat-colour. Dit is een type kleuring zonder schaduw en platte kleuren, zonder diepte. Dit soort kleuring geeft de afbeeldingen een schattige en comic-achtige uitstraling. 
  • flat-colour met schaduw. Dit type kleuring houdt dezelfde schattige uitstraling, maar voegt hier diepte aan toe. 
  • digitale schildering. Geeft het idee alsof iemand met een kwast de schaduwen en kleurverschillen heeft aangebracht. Deze optie geeft het werk een dynamische uitstraling en een mooie natuurlijk touch aan het portret. 

Als je het lastig vindt om te kiezen, help ik je graag persoonlijk om jouw perfecte portret een realiteit te maken. Dit kan via de mail of telefoon, wat jij fijner vindt. Mijn tarieven zijn als volgt:

Basistarief: €30,00 voor één á twee personen met hoofd en schouders, voor elk bijkomend persoon komt daar €15,00 bij. Voor een ingewikkeld ontwerp (bijv. decoratieve elementen en lastige poses) is het €15,00-€30,00 extra. 

Kleuring: Zonder kleur zit bij het basis tarief inbegrepen.

  • Flat-colour: €15,00
  • Flat-colour met schaduw: €25,00
  • Digitale schildering: €35,00

Tijdelijk aanbieding! Voor elke tweede illustratie krijg je nu 20% korting!

Extra opties: Het werk kan op hoge kwaliteit fotopapier worden gedrukt en ingelijst. De illustraties kunnen ook worden gelaserd op hout door Woodwork Wesseling, een ervaren lokale ondernemer met hoge kwaliteit producten die jaren meegaan. Dit kan als houtkunstwerk, snijplank, ketting en sleutelhanger. Voor deze optie moet de illustratie zonder kleur worden gemaakt, zodat het portret het duidelijkst mogelijk kan worden gedrukt.
Daarnaast is het ook verkrijgbaar als hoge kwaliteit papierdruk in lijst, als boekenlegger en op een canvas tas. Ze zijn ook nog extern te drukken op mokken en shirts. Prijzen van alle services zijn te zien onder hun respectievelijke kopje bij producten en services pagina. 

Contact

Geïnteresseerd in een uniek cadeau, persoonlijk kunstwerk of heb je een vraag? Mail mij en ik reageer zo snel mogelijk: naniquekok@gmail.com 

Ook ben ik te vinden op Instagram en LinkedIn

Ik kijk er naar uit om van je te horen.