Beniplant Illustraties

Op maat gemaakte illustratie

Heb jij een idee maar niet de mogelijkheid om het tot leven te brengen? Stuur mij een mail met jouw idee en dan maken we het samen realiteit: een mascotte voor een evenement, karakter illustratie voor een boek, posterontwerp en meer! 

Naast zwart-wit lijnwerk is er ook de keus voor verschillende soorten digitale en traditionele kleuring: 

  • flat-colour. Dit is een type kleuring zonder schaduw en platte kleuren, zonder diepte. Dit soort kleuring geeft de afbeeldingen een schattige en comic-achtige uitstraling. 
  • flat-colour met schaduw. Dit type kleuring houdt dezelfde schattige uitstraling, maar voegt hier diepte aan toe. 
  • digitale schildering. Geeft het idee alsof iemand met een kwast de schaduwen en kleurverschillen heeft aangebracht. Deze optie geeft het werk een dynamische uitstraling en een mooie natuurlijk touch aan het portret. 
  • Waterverf op papier. Deze kleuring wordt met de hand op aquarel papier aangebracht en ontvang je als digitale scan. Het is ook mogelijk om dit te ontvangen via de post. Hierbij kunnen ook unieke elementen worden toegepast zoals verbrande randen of een perkament uiterlijk. 

Als je het lastig vindt om te kiezen, help ik je graag persoonlijk om jouw perfecte illustratie te realiseren. Dit kan via de mail of telefoon, wat jij fijner vindt. Mijn tarieven zijn als volgt:

Starttarief: aangezien dit een hele persoonlijke opdracht is, zal het tarief ook erg verschillen. Er is een mogelijkheid om samen te kijken naar een gepast tarief. Het basistarief is €30,00 voor simpele illustraties met een toeslag van €15,00 voor elk uur besteed na het eerste uur. Voor een ingewikkeld ontwerp (bijv. decoratieve elementen en lastige poses) is het €15,00-€30,00 extra. 

Kleuring: Zonder kleur zit bij het basis tarief inbegrepen.

  • Flat-colour: €15,00
  • Flat-colour met schaduw: €25,00
  • Digitale schildering: €35,00
  • Waterverf op papier: verschillend

Tijdelijk aanbieding! Voor elke tweede illustratie krijg je nu 20% korting!

De illustraties kunnen ook worden gelaserd op hout door Woodwork Wesseling, een ervaren lokale ondernemer met hoge kwaliteit producten die jaren meegaan. Dit kan als houtkunstwerk, snijplank, ketting en sleutelhanger. Voor deze optie moet de illustratie zonder kleur worden gemaakt, zodat het portret het duidelijkst mogelijk kan worden gedrukt.
Daarnaast is het ook verkrijgbaar als hoge kwaliteit papierdruk in lijst, als boekenlegger en op een canvas tas. Ze zijn ook nog extern te drukken op mokken en shirts. Prijzen van alle services zijn te zien onder hun respectievelijke kopje bij producten en services pagina. 

Contact

Geïnteresseerd in een uniek cadeau, persoonlijk kunstwerk of heb je een vraag? Mail mij en ik reageer zo snel mogelijk: naniquekok@gmail.com 

Ook ben ik te vinden op Instagram en LinkedIn

Ik kijk er naar uit om van je te horen.