Beniplant Illustraties

Illustratie in Lijst

Wil je jouw unieke kunstwerk nu ook neerzetten thuis? Laat het inlijsten!

Hierbij kan je kiezen uit vier verschillende groottes:

  • 10 x 15 cm. Omlijsting hout, wit of zwart. €10,00
  • 21 x 30 cm. Omlijsting hout, wit of zwart. €15,00
  • 30 x 40 cm. Omlijsting hout of zwart. €20,00
  • 50 x 70 cm. Omlijsting hout of zwart. €30,00

Deze prijzen zijn excl. verzenkosten. Naast 10 x 15 cm hebben alle lijsten een Passe Partout zodat het werk helemaal tot zijn recht komt. De afdrukken zijn op fotopapier. Let op: dat het voormaat voor de illustratie van te voren zal moeten worden gecommuniceerd. Als de tekening gemaakt is kan het formaat niet meer worden aangepast.

Als je het lastig vindt om te kiezen, help ik je graag persoonlijk om jouw perfecte portret een realiteit te maken. Dit kan via de mail of telefoon, wat jij fijner vindt.  

Tijdelijk aanbieding! Voor elke tweede illustratie krijg je nu 20% korting!

Extra opties: De illustraties kunnen ook worden gelaserd op hout door Woodwork Wesseling, een ervaren lokale ondernemer met hoge kwaliteit producten die jaren meegaan. Dit kan als houtkunstwerk, snijplank, ketting en sleutelhanger. Voor deze optie moet de illustratie zonder kleur worden gemaakt, zodat het portret het duidelijkst mogelijk kan worden gedrukt.
Daarnaast is het ook verkrijgbaar als hoge kwaliteit papierdruk in lijst, als boekenlegger en op een canvas tas. Ze zijn ook nog extern te drukken op mokken en shirts. Prijzen van alle services zijn te zien onder hun respectievelijke kopje bij producten en services pagina. 

Contact

Geïnteresseerd in een uniek cadeau, persoonlijk kunstwerk of heb je een vraag? Mail mij en ik reageer zo snel mogelijk: naniquekok@gmail.com 

Ook ben ik te vinden op Instagram en LinkedIn

Ik kijk er naar uit om van je te horen.